En son konular
En iyi yollayıcılar
| MTAdmin | ||||
| Euroboy | ||||
| fewlive | ||||
| sanra | ||||
| Utku | ||||
| Emoq Duranmania | ||||
| ateksur | ||||
| NightHawk | ||||
| Reflection | ||||
| Alphaville |
Arama
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde Modern Talking ve '80'ler Forumu adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde Forum Seksenler adresi saklayın ve paylaşın
Foruma Üye Kazandırma Kampanyası
1 sayfadaki 2 sayfası • Paylaş •
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2 
Foruma Üye Kazandırma Kampanyası
Evet arkadaşlar, eski üyelerimizi ve yeni '80'ler fanatiklerini sitemize çekmek için neler yapabileceğimizi tartışalım burada. Öncelikle ben 80ler.com admin'ine linkler bölümüne sitenin linkini eklemesi için bir e-mail yolladım ama hala bir cevap alamadım. Sizler de son gelişmeleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz...
Geri: Foruma Üye Kazandırma Kampanyası
Foruma yeni üye kazandırma kampanyamıza herkesin yardımlarını bekliyoruz... Eşinize, dostunuza, '80'leri seven herkese sitemizin adresini verin ki daha çabuk gelişebilelim...
ben forumumu kapatıcam bir süre sonra oradaki üyelere mesaj attım...kewser ve ersin geldiler devamıda gelir umarım...
sanra- Forum Bağımlısı

Forum Puanı: 1281
Rep Puanı: 16
Herkesten olabildiğince yardım bekliyoruz arkadaşlar, sitemizin reklamını yapabildiğiniz her yerde yapın ve daha büyük bir forum için bize yardımcı olun! 
bir kaç gündür bakıyorum site çok sessiz, kimse bir bakıp uğramıyor yada bana denk gelmiyor. Hafta sonları full çekmesi lazım dı

Euroboy- Moderatör

Forum Puanı: 3731
Rep Puanı: 38
Euroboy demiş ki:bir kaç gündür bakıyorum site çok sessiz, kimse bir bakıp uğramıyor yada bana denk gelmiyor. Hafta sonları full çekmesi lazım dı
Maalesef sitemiz hareketleneceğine sessizleşiyor sevgili Euroboy, üye sayımız arttıkça hareketin azalması oldukça ilginç tabii. Elbette kimseyi mesaj yazması veya giriş yapması için zorlamıyoruz, bazı arkadaşlar vakit bulamıyor olabilir anlayış gösteriyoruz kendilerine. Ama bu forumun ayakta kalabilmesi emin olun 1-2 kişiyle olacak şey değil. Zaten gün gelecek ilgisizlikten ayakta kalan kişiler de pes edecektir. Sonra da yine başladığımız yere döneriz. Ben böyle olsun istemiyorum, inşallah forumumuz aktif üyelerle dolup taşar da mesajları okumaya biz yetişemeyiz...
sen hiç merak etme ben bu forumu paylaşımlarla dolduracağım elimden geldiğince, şimdiden bir kaç paylaşım ekledim,tabi paylaşım yerine üye eklesek daha iyi olurdu tabiki

Euroboy- Moderatör

ben 80sforever arkadaşımıza da mail attım yakında aramızda olur umarım...
sanra- Forum Bağımlısı

benimde bir önerim var facebook ta bi grup kurun ve listenizdeki herkezle paylaşın ne kadar çok paylaşılırsa o kadar tanınır ve üye sayısı artar.
tabii deneyebiliriz olursa neden olmasın ama bence bu da bir kültür... ne kadar kişi üye olur bilemem ama belki gruba katılım dışarıdan da olursa başarılı olabilir.. ama bir forumla uğraşmak çok vakit alıyor oradaki grubuda geliştirmek için extra zaman lazım tolga müsait olur mu ki acaba ? bu çocuğuda düşünmek lazım değilmi ? 
sanra- Forum Bağımlısı

Benim facebook la asla asla asla asla asla asla işim olmaz hayatta en nefret ettiklerimdendir.
Facebook illetine karşıyımdır
Facebook illetine karşıyımdır
Pet Shop Boys

Euroboy- Moderatör

Facebook'la uğraşacak vaktim yok arkadaşlar, ama bir üyemiz bizim adımıza bir grup açarsa ben de sevinirim. Varsa ilgili arkadaşlar bu işi onlara bırakıyorum.

...Dieter Bohlen / Pop Titan...
arkadaşlar bu işler ne kadar iyi organize olunursa o kadar iyi yürür bu forum için bi moderatör grubu oluşturduysanız herkez bi görev alsın bi kişide facebook grubuna baksın ben tavsiye ederim benim bi grubum var facede 90 tane arkadaşım var bunların 40 taesi grubun konusuyla ilgili onlara davet yolladım onlarda arkadaşlarına derken şu anda 400 e yakın üye var tavsiye ederim
Alphaville demiş ki:arkadaşlar bu işler ne kadar iyi organize olunursa o kadar iyi yürür bu forum için bi moderatör grubu oluşturduysanız herkez bi görev alsın bi kişide facebook grubuna baksın ben tavsiye ederim benim bi grubum var facede 90 tane arkadaşım var bunların 40 taesi grubun konusuyla ilgili onlara davet yolladım onlarda arkadaşlarına derken şu anda 400 e yakın üye var tavsiye ederim
Facebook'la hem ilgilenemiyorum hem de pek anlamıyorum bu nedenle siz belki bizim adımıza bir grup kurabilirsiniz. Ben de size minnettar kalırım ve moderatör de yapabilirim.

...Dieter Bohlen / Pop Titan...
bende anlamıyorum
"Alphaville" yapsa yapsa sen yaparsın
, sen başlat bizde elimizden geleni yaparız....
"Alphaville" yapsa yapsa sen yaparsın 
fewlive- Süper Forum Bağımlısı

Forum Puanı: 2914
Rep Puanı: 47
Similar topics» Foruma Üye Kazandırma Kampanyası
» (Pc Resimlere URL Adresi Verme) Foruma Resim Eklemek
» Türk Matematikçilerin Hayatı ve Matematiğe Kazandırdıkları -4-
» TİNG-TİOS YÖNTEMİ (İddaa)
» Foruma Uyarı Seviyesi Geldi
» (Pc Resimlere URL Adresi Verme) Foruma Resim Eklemek
» Türk Matematikçilerin Hayatı ve Matematiğe Kazandırdıkları -4-
» TİNG-TİOS YÖNTEMİ (İddaa)